• Menu
  • Search
  • Language

Legyünk elérhetők az interneten!

Ezek a statisztikák megdöbbentőek …

Nem is olyan rég, 2010-ben az interneten nagyjából 200 millió weboldal volt nyilvántartva. Mára több mint EGY MILLIÁRD weboldal van az interneten – ez 400%-os növekedést jelent. És ez a szám egyre csak nagyobb lesz …

Gondoljon ennek az Ön vállalkozására gyakorolt hatására. 95% -a az internetnek láthatatlan, ugyanis csak azok a weboldalak vannak számontartva, amelyeket a Google keresőmotorja megtalál.

Az Ön vállalkozása láthatatlan?

Az internet exponenciális növekedésével egyre nehezebb a vállalatok (weboldalak) számára észrevehetővé válni a keresőmotorok számára. Egy tapasztalatlan marketing szakember számára szinte lehetetlen az első oldali organikus keresési eredmény elérése.

Új, áttörő fejlesztés

A WSI Kutatás és Fejlesztésért felelős csapata többéves tapasztalata révén számos olyan innovációt alkotott, amelyek segítik a vállalatok versenyképességét – cégmérettől függetlenül.

Egyik ilyen úttörő fejlesztésük a Search Engine Optimization (SEO) következő generációja, az ún. Adaptive SEO (ASEO™) – ez egy új organikus optimalizációs módszer, amely vállalkozása versenyelőnyét növelheti, amikor vásárlói az interneten az Ön termékére vagy szolgáltatására keresnek.

Ez egy piaci játékot megváltoztató módszer, ami megvédi a marketing beruházásait a bizonytalan és gyorsan változó időkben.