Összefoglaló: Segítségre van szüksége vállalkozása digitális átalakításához? Szeretne több ügyfelet szerezni? Íme néhány tipp a WSI 2021-es, legjobban értékelt webináriumaiból, amelyek segítenek az elindulásban.

Azon gondolkodik, hogy digitálisan átalakítja vállalkozását? Akkor tegye meg! A világjárvány idején sok vállalkozásnak kellett dolgoznia a digitális átalakuláson, hogy leadeket vonzzon. Mostanra a legtöbb vállalkozás gyakorlatilag a személyes szolgáltatásokat digitálisra cserélte. A WSI számos gyakorlati webináriumot tartott 2021-ben, hogy segítsen a vállalkozásoknak digitális marketing géppé alakulni. Ebben a blogban megosztjuk az év legjobban értékelt webináriumainak néhány legfontosabb tanulságát.

 

Öt módja annak, hogy digitálisan átalakítsa vállalkozását 2021-ben

 

A digitális korszak folyamatosan fejlődik. Azok a marketingcsatornák, amelyeket a vállalkozása indulásakor használt, ma már nem biztos, hogy alkalmasak üzlete növelésére. Ha cége már nem tapasztal növekedést, lehet, hogy itt az ideje, hogy frissítse digitális marketingstratégiáját.

Kelly Biggs, a WSI vezető értékesítési és marketing tanácsadója webináriumunk során öt tippet adott, ahhoz hogy digitálisan átalakíthassa vállalkozását. Ezek a tippek a következők voltak:

 • Vonzzon érdeklődőket digitális marketing (SEO, PPC, tartalommarketing és közösségi oldalak) segítségével.
 • Konvertálja a látogatókat a weboldaláról konverziós eszközök, szoftverek használatával, és hozzon létre jobb felhasználói élményt.
 • Készítsen személyre szabott tartalmat célcsoportja számára! (a tartalom személyre szabása, cselekvésre való felhívás használata és a célcsoportra való összpontosítás).
 • Használja az online hírnévkezelést (ORM) a vállalatáról szóló online beszélgetések ellenőrzésére.
 • Mérje és növelje online láthatóságát a Google-hirdetések, weboldal-elemzés stb. használatával.

 

Hét lépés a több minősített vezető online megnyeréséhez

 

Nem elég, ha csak a termékeit vagy szolgáltatásait forgalmazza. Online tartalmának a megfelelő ügyfeleket kell megszólítania ahhoz, hogy minőségi leadeket vonzzon. Ez lehetővé teszi önnek, hogy bővítse vállalkozását és népszerűsítse termékeit vagy szolgáltatásait, helyi és globális szinten egyaránt.

Gerardo Kerik, az atlantai székhelyű WSI tanácsadója a Fortune 500 cégekkel dolgozott együtt, hogy segítsen nekik a minőségi leadek bevonzásában. Íme a 7 legfontosabb tipp az ő webináriumából:

 • Találja meg a leadekkel kapcsolatos céljait (bevételi célját) a terméke átlagos eladási árának és az átlagos lead-zárási aránynak a kiszámításával.
 • Találja ki a vevői személyiségét a vásárlói viselkedés kutatásával és tanulmányozásával.
 • Párosítsa vállalkozását a vevő útjához.
 • Próbáljon ki tartalmi feltérképezési stratégiákat és ajánlatokat az érdeklődők vonzására.
 • Használjon konverziós utakat: például letöltési ajánlatot, céloldalt, konverziós űrlapot, köszönőoldalt stb.
 • Használja ki a marketingcsatornákat és a fizetett marketinget.
 • Használjon adatjelentő és monitoring eszközöket, hogy betekintést nyerjen marketingkampányai előrehaladásába.

 

Hogyan könnyítheti meg helyi ügyfelei számára, hogy online megtalálják Önt?

 

Ha el akarja érni a hűséges ügyfeleket és növelni szeretné a vásárlók számát, kiváló online jelenlétre van szüksége. Különösen a helyi vásárlók elérése elengedhetetlen, mivel egyre többen használják a “közelben” kifejezést a termékek és szolgáltatások keresésére. Ha online marketingjét úgy alakítja ki, hogy a helyi vásárlók vonzódjanak hozzá, az segít vállalkozásának bizalmat kelteni termékei iránt, illetve növeli a webhely forgalmat.

Alison Lindemann, a WSI egyik legjobb tanácsadója webináriumot tartott, hogy segítse a vállalkozásokat a helyi ügyfelek online megtalálásában. Íme néhány tipp, amelyet adott:

 • A vállalkozásoknak mobilbarátokká kell tenniük webhelyeiket, hogy elérjék az egyre növekvő számú ügyfelet, akik a mobileszközöket részesítik előnyben az asztali számítógépekkel szemben.
 • Az üzleti címet fel kell tüntetni a kapcsolatfelvételi oldalakon vagy a weboldal láblécében.
 • A helyi SEO-stratégiák és a Google Business Profile platformok használatával növelhető a helyi forgalom.
 • A vállalkozások helyi tartalmak (pl. blogbejegyzések) közzétételével kapcsolatba léphetnek a helyi érdeklődőkkel.
 • Az üzleti hivatkozások használata segíthet a vállalkozás helyi keresési rangsorának növelésében.
 • Egy vállalkozásnak optimalizálnia kell weboldalának tartalmát a hangalapú keresésre, hogy elérje azokat az ügyfeleket, akik a hangalapú keresési lehetőségeket részesítik előnyben.
 • A Google garantált tanúsítvány növelheti egy vállalkozás hírnevét.

 

Konklúzió

 

Ha az elmúlt néhány év valamire megtanított minket, akkor az az újbóli feltalálás értéke. Ezért alapvető fontosságú annak felmérése és felismerése, hogy vállalkozásának szüksége van-e digitális átalakításra az új érdeklődők bevonzása érdekében.

Ha segítséget szeretne kapni vállalkozása digitális átalakításához, lépjen kapcsolatba velünk.