• Menu
  • Search
  • Language

Értékesítés home office-ból

Problémát okoz az értékesítésben a távmunka? Cége visszaesést tapasztal? Ideje szakítani a hagyományos értékesítési technikákkal! A social selling segíti a kapcsolatépítést és az értékesítést úgy, hogy közben mérhető adatokkal szolgál. Ráadásul mindezt teljesen online – akár az otthonából.

A social selling egyaránt alkalmas a személyes márkaépítésre és a hatékony ügyfélszerzésre. Alapvetően a social selling technikák a legtöbb ismert közösségi média felületen alkalmazhatók, de ezek közül a LinkedIn az egyik legfontosabb platform a B2B értékesítés szempontjából. Ha itt megfelelően használjuk a social selling koncepciót, akkor annak pozitív hatása a pénzügyi kimutatásainkban is meglátszódik.

A képzésről röviden

2 alkalmas tréning (2×4óra) valamint az utólagos coaching segítségével a közösségi médián keresztüli értékesítés elméleti és gyakorlati működéséről, tapasztalatairól, haladó szintű praktikáiról tanulhatnak bevált módszereket a képzésben résztvevők.

Ahhoz, hogy cégen belül egységesen, magas színvonalon tudjuk alkalmazni a social selling technikákat, ezeket az ismereteket minden egyes értékesítőnek/az adott vállalatnál dolgozó szakembernek szükséges elsajátítania.

A képzés során többek közt az alábbiakról lesz szó:

  • Hogy néz ki egy jól felépített LinkedIn profil?
  • Milyen trükköket, tippeket alkalmazhatunk a sikeresebb értékesítés céljából?
  • Hogy és milyen stratégiával generáljunk tartalmat?
  • Hogy hasznosítsuk kellően a véleményvezérek „hangját”?

Tréningünkkel megkönnyítjük az értékesítést home office-ból, digitálisan. Olvassa el a témában írt hosszabb blogcikkünket és a social selling tréningünk bővebb tájékoztatóját. Jelentkezzen LinkedIn üzenetben az alábbi gombra kattintva!