• Menu
  • Search
  • Language

Webáruház üzemeltetés

A kereskedelmi internet a WSI-al egy időben jelent meg, 1995-ben. Elmagyarázni is nehéz, milyen gyorsan fejlődött az internet és hogy mennyire elterjedt a mindennapi használatainkban. Elhinné, hogy 83%-a az online világ használóinak vásárolt már interneten?

Az emberek számára kényelmessé vált, hogy az interneten keresztül fizessenek, egyre gyorsabban és könnyedebben szokják meg az ehhez kapcsolódó változásokat. Egy költséghatékony internetes vásárlási lehetőség megoldással a vállalkozásoknak új növekedési lehetőségük van egy olyan területen, ami Magyarországon még az igazi gyors növekedés kezdete előtt áll. Mindemellett, a digitális úton való külföldi piacszerzésnek is az egyik leghatékonyabb módja az internetes jelenlét kiépítése. Az internetes és elektronikus kereskedelmi lehetőségek kiépítésével az ügyfelek 0-24-ben elérhetőek az év minden napján, nincsen szükség nyitva tartásra és munkabérek fizetésére, az üzlet gondtalanul működhet.

E-kereskedelem kiváló lehetőséget biztosít árbevétel növelésre még akkor is, amikor Ön alszik, és egyszerűbb mint gondolná

A vállalkozók többsége meglepődne milyen kiaknázatlan lehetőségek állnak a cégük előtt, melyet az elektronikus kereskedelemben elérhető technológiával lehet kiaknázni. Mi a WSI-nál az Internet Business Analysis™ (internetes üzleti elemzés) segítségével fel tudjuk térképezni a digitális világ bevételi forrásait és lehetőségeit az Ön cége számára.

Intelligens marketing beruházásokkal elérheti vízióját, melyben a WSI magyarországi partnere rendelkezésre áll.