• Menu
 • Search
 • Language
 • Weboldal

  Amennyire az utóbbi 10 évben a technológia fejlődésen ment keresztül, olyannyira változtak a felhasználói szokások. Köztudott, hogy manapság az internet olyannyira hálózza be az emberek hétköznapi életét, hogy egy vállalat számára elengedhetetlen az online jelenlét. Magánemberként is tapasztalhatjuk, hogy bármilyen terméket vagy szolgáltatást keresünk, első lépésként beírjuk a keresőbe a keresett kulcsszót, és a legelső találatok közül választunk. Ezért fontos, hogy a versenytársakhoz képest a böngészőkben előrébb helyezkedjünk el, ezáltal több érdeklődőt vezessünk az oldalunkra. Ahhoz, hogy ezen érdeklődőkből valódi vásárlók váljanak, elengedhetetlen egy professzionális weboldal.

      “Ha egy vállalkozás nem található meg az interneten, az a vállalkozás nem sokáig lesz vállalkozás.”

  – Bill Gates

  Milyen is egy jó weboldal?

  A következők figyelembe vételével alakítható ki egy professzionális weboldal:

  • Legyen olyannyira attraktív, átlátható és tartalmas, hogy a látogatóban bizalmat keltsen és továbbmaradásra ösztönözze.
  • Néhány másodperc alatt derüljön ki, hogy mivel foglalkozik a cég. Termékei és szolgáltatásai legyenek egyértelműen beazonosíthatóak a potenciális vásárlók számára.
  • A kezdőlapon egyből legyen szembetűnő, hogy a vállalat kívánt céljának megfelelő folyamatban hogyan tud a látogató előre haladni. (kívánt célok alatt a következők értendők: vásárláshoz való továbblépés, hírlevél-feliratkozás, telefonszám megadása)
  • Minden típusú eszközön a honlap ugyanazt a minőséget nyújtsa, professzionális benyomást keltse. Ez az úgynevezett reszponzivitás különösen fontos jellemző, mivel a keresések többsége különböző eszközökről (tablet, mobiltelefon) történik.
  • Abban az esetben, ha az érdeklődő nem a weboldal címünket írja be egyenesen a keresőbe, hanem keresőszavakon keresztül jut el hozzánk, egy olyan érkezési oldal kialakítására van szükség, amely dedikáltan a vállalat által elérni kívánt cél teljesítéséhez vezet.

   

  Mit tud ebben nyújtani a WSI?

  Cégünk ennek a nagymértékben megváltozott vásárlási folyamatnak a teljes spektrumában tud szakmai segítséget nyújtani: a keresőoptimalizálástól a professzionális weboldal elkészítésén és webanalitikán (meglevő honlap elemzése) keresztül egészen a vásárlás-ösztönzés technikájáig. Egy olyan weboldalt készítünk cégének, amely a legújabb online marketing technológiákat alkalmazva lesz felhasználóbarát megjelenésű, és ami a látogatókat visszatérésre ösztönzi, hűséges vásárlókat generál.

  A WSI teljesítmény-orientált megoldásokat nyújt, azaz a mi munkánk ott ér véget, amikor a partnereink által kitűzött célok elérésre kerültek.
  Amennyiben mélységében szeretné feltérképezni vállalatának online jelenlétét, és megtudni, a webes megoldások tárháza közül mi szolgálná vállalata üzleti sikereit, keressen bennünket elérhetőségeinken.

  Webes szolgáltatásaink:                  Website Icon