• Menu
  • Search
  • Language

Mobil

Az elmúlt tíz évben tapasztalt nagymértékű fejlődés az okostelefonok és tabletek világában, eddig nem látott lehetőségeket nyitott a leendő ügyfelekkel történő kapcsolattartásban. A világtendencia azt mutatja, hogy a mobilkészülékeken történő keresések száma megelőzte az asztali számítógépeken keresztül történő böngészéseket. Magyarországon is ez a tendencia prognosztizálható az elkövetkezendő években, így a vállalatoknak is lépést kell tartaniuk ezzel az új trenddel.

“Több mint 83%-a a vásárlóknak az üzletben használja az okostelefonját vásárlás előtt.”

– Google

Az embereknek nagyon sok esetben azonnal van szükségük információra az internetről: akár a villamosra várva, vagy a legközelebbi éttermet keresve. Mobil eszközök használata esetében más a tartalomkeresési szokás és a befogadási szituáció. Gyorsabb és tömörebb megoldásokra van szükség, hiszen azonnal szükségük van az információra. Könnyen elérhetővé kell tehát tenni weboldalunkat, hogy minél többen rátaláljanak, illetve minél átláthatóbbá kell tenni az oldalunkat, hiszen a mobilon olvashatatlan weboldalakat 90%-ban elhagyják a látogatók. A Facebook-ot több mint 80%-ban mobilról nézik, illetve itt olvassuk az e-mailjeinket is.

A vállalatnak éppen annyira van szüksége a mobil marketingre, mint amennyire a leendő ügyfeleknek a mobilkészülékeikre. Egy jó mobilmarketing stratégia magában foglalja, hogy a vállalat valamennyi online megjelenése mobilra optimalizált, kamatoztatja a lokációalapú targetálást. Kiterjeszti a vállalat online jelenlétét mind megjelenésben, mind funkcionalitásban, például mobil fizetési lehetőséget biztosítva.

Mobile Icon
WSI Mobil megoldásai: