• Menu
  • Search
  • Language

Közösségi média Marketing

“A tartalom kapcsolatokat épít ki. A kapcsolatok a bizalomra épülnek. A bizalom a bevételeket növeli.”

– Andrew Davis

A közösségi média marketing egy általános “catchall” kifejezés, amely magában foglalja az összes marketingtevékenységet a közösségi média platformokon – a Facebook, a Snapchat és a Pinterest – a Twitteren keresztül.

A közösségi média használatának előnyei az integrált kommunikációs és marketingstratégia részeként számos helyen megmutatkoznak. Az új közönségek elérésének legfőbb előnye, hogy oly módon képesek hitelesen kapcsolódni és kommunikálni a közönséggel, amely más médiumokban, például az e-mailben vagy a keresési marketingben nem lehetségesek.

A sok év tapasztalatával rendelkező közösségi média szakértő a munkavégzése során “mérnöki” precizitással helyezi ki a tartalmakat az oldalakra. Az emberek osztoznak és beszélnek figyelemre méltó tartalmakról, és amikor ezeket megosztják a barátaikkal, az üzenete erősödik és egyre hatékonyabbá válik.

A pszichológia törvényei konzisztensek maradtak az emberi fejlődés során, és amikor az agy működése világossá válik – a jó tartalmakat figyelemre méltó és megosztható tartalmakká változtatjuk a közösségi oldalakon.

A WSI-vel való partnerkapcsolat során biztos lehet hogy a közösségi média technika és pszichológia legjobbat fogja nyújtani az Ön vállalkozása számára. Több mint két évtizedes tapasztalattal több stratégiai partnerséget alakítottunk ki a Szilícium-völgyben, és élesítettük azon képességünket, hogy márkákról tudatosságot építsünk beszélgetéseket inspiráljunk a közösségi hálózatokon keresztül.