• Menu
  • Search
  • Language

E-mail Marketing

“Az e-mail az egyfajta ragasztó, mely mindent összetart”

– Michael Stelzner

Az e-mail marketing egy célzott, pontos és elköteleződésre sarkalló, elektronikus formában kiküldött üzenet. Egy jó e-mail marketing segít elmélyíteni a kapcsolatot az ügyfelekkel, és a márkával kapcsolatban bizalmat gerjeszt.

Ez az egyik legjobban megtérülő digitális marketing szolgáltatás, hiszen az e-mail a mai kor embereinek egyik legmeghatározóbb kommunikációs eszköze. Az e-mail marketinggel nagyon gyorsan, nagyon nagy ügyfélbázis elérhető el a célzott üzenettel, például egy rögtönzött digitális marketing kampány során.

A legtöbb cég előítéletekkel áll az e-mail marketinghez, azonban hogyha professzionálisan alkalmazzuk, az e-mail marketing jól célozható, elköteleződésre sarkalló, és a már meglévő ügyfélbázissal is segít elmélyíteni a kapcsolatot.

A WSI segítségével olyan testreszabott e-mail marketing stratégiát folytathat vállalata, amely által kampányait rövid időn belül eljuttathatja célközönsége számára, amely segít a hitelességét építeni az ügyfelei szemében, és amely segít a konverziós rátáját növelni.

Az okostelefon-használók több mint 54 százaléka naponta többször ellenőrzi az e-maileket.

Ez azt jelenti, hogy a vonzó, nagy értékű tartalmat nagyon valószínű, hogy láthatóvá teszi vagy akár konvertálja is. Ezenkívül az e-mail marketing nagyon egyszerű és olcsó egy szélesebb marketingstratégiaba való beépítésre, ezért gyakran hiasználatos a marketing stratégia “ragasztására”, egybe kovácsolására.

A WSI több mint két évtizede tökéletesíti az e-mail marketinget, és úgy gondoljuk, hogy több lehetőséget és értéket kínál, mint egy évtizeddel ezelőtt. Az e-mail marketing él és virágzik.