• Menu
  • Search
  • Language

Mit tartalmaz a digitális versenytárs elemzés és stratégia riport?

A riport tartalmazza a cége és 5 másik versenytársának a digitális jelenlétének elemzését, és azokból a következtetések levonását, valamint a digitális stratégia kidolgozását egy 20-25 oldalas riport és egy prezentáció formájában.

1. Weboldal teljesítmény elemzés

Leteszteljük a weboldalak teljesítményét és egyéb technikai tényezőket, amelyek a látogatók üzleti és ügyfél élménybeli szempontjából való használhatóság miatt és az elérni kívánt konverziók okán érdekesek.

2. Organikus keresések

Számos olyan kulcsfontosságú tényezőt próbálunk ki és elemzünk, amelyek közvetlenül hozzájárulnak ahhoz, hogy a webhelyeket a keresőmotorok indexeljék és könnyebben megtalálhatóvá tegyék a látogatóknak.

3. Fizetett hirdetések

Megvizsgáljuk és elemezzük a fizetett keresési hirdetési tevékenységeket amelyet a versenytársak végeznek.

4. Közösségi média hirdetések

Teszteljük és elemezzük a közösségi média szerepvállalásának szintjét, a közzétett tartalom gyakoriságát, valamint azt, hogy milyen gyakran osztják meg a cégek tartalmaikat.

5. Stratégiai javaslatok

Javaslatokat teszünk arra vonatkozóan, hogyan tudna a cége a digitális jelenlétén fejleszteni, márkáit digitális reklámozással leghatékonyabban a célcsoporthoz eljuttatni, újabb ügyfeleket/partnereket szerezni, és egy teljes digitális stratégiát kidolgozunk hozzá.

 

Lépjen velünk kapcsolatba az alábbi adatok kitöltésével vagy a +36304099966 telefonszámon, és tudja meg most, hogy áll a versenytársaihoz képest!

Amennyiben bármilyen kérdése vagy kérése lenne kérjük itt tüntesse fel.