A világ legnagyobb marketing tanácsadó hálózatának a WSI-nak a magyarországi partnereként megkezdte működését a Go Digital Kft. A kanadai székhelyű világcéget, mely több mint 80 országban tevékenykedik, 1994-ben hozták létre a mindenki számára elérhető internettel egyidőben. Az elmúlt több mint 20 évben a WSI (WSimplify the Internet) sikeresen vezette keresztül a vállalkozásokat az internet korszakának legelső napjain. Az iparágat megrendítő, alapjaiban átalakító, napjaink globális cégeinek megszületéséhez is (Google, Facebook stb.) alkalmazkodva folyamatosan segíti a vállalkozásokat a Föld számos pontján a digitális világban való helytállásra.

Cégünk ezt a 20 évnyi tudást és tapasztalatot, valamint a digitális marketing világában elérhető legjobb megoldásokat alkalmazza a magyar piacon. A hazánkban jelen lévő vállalkozások számára korszerű digitális technológiát biztosítunk, digitális jelenlétet és forgalmat építünk, nyereséges ügyfeleket és vásárlókat generálunk, amely célok eléréséhez teljesítmény vezérelt értékesítési és marketing megoldásokat kínálunk. Ezek megvalósításában a WSI 80 ország piacait kiszolgáló partneri/beszállítói hálózata áll mögöttünk, és a hazai piacot és üzleti világot rendkívül jól ismerő marketing szakemberek.

A Go Digital Kft. olyan megoldásokat kínál, amelyek a digitális marketing különböző csatornáival  beazonosítja a potenciális ügyfeleket,  majd azokat vásárlókká alakítja. A digitális marketing teljes spektrumát alkalmazzuk az ügyfeleink érdekében, mint például: webstratégia kidolgozása és megvalósítása, online hirdetések (PPC), a keresőoptimalizálás (SEO), mobil megoldások, a közösségi média (social media) alkalmazása, marketing tartalomfejlesztés (content marketing), értékesítési folyamatok és tréningek, marketingautomatizálás.

Tevékenységünk, és szolgáltatásaink megismertetése céljából mostantól rendszeresen blogposztokkal jelenünk meg, melyekben megismertetjük a digitális marketing világban rejlő üzleti lehetőségeket és a legújabb trendeket.