• Menu
  • Search
  • Language

Miért válassza a WSI-t?

Azzal, hogy a WSI egyidős az internettel, rengeteg tudást és tapasztalatot sikerült megszereznie az elmúlt évtizedekben, mialatt világszínvonalú megoldásokat biztosított különböző iparágakban ügyfeleinek.

A WSI kizárólagos magyarországi képviselőjét, a Go Digital Kft.-t olyan kis és közepes vállalatok ügyvezetői és marketing vezetői keresik meg kínált szolgáltatásokkal kapcsolatban, akik az alábbi üzleti kihívásokkal néznek szembe:

  • a hagyományos marketing megoldások nem eredményeznek megfelelő értékesítési volument,
  • bizonytalanok, hogy milyen értékesítési és marketing csatornákba illetve megoldásokba ruházzanak be,
  • nem elégedettek a meglévő értékesítési és marketing erőforrásaik, munkatársaik teljesítményével,
  • túl sok időt és erőforrást töltenek oktatással, marketing ügynökségekkel, webfejlesztővel és esetenként bizonytalanok, hogy a megfelelő munkatársakkal dolgoznak-e.

A Go Digital Kft. olyan megoldásokat kínál, melyek a digitális marketing különböző csatornáival beazonosítják a potenciális ügyfeleket, illetve a potenciális ügyfeleket vásárlókká alakítják. A digitális marketing teljes spektrumát alkalmazzuk az ügyfeleink érdekében, mint például a következőket: webstratégia kidolgozása és megvalósítása, online hirdetések, a keresőoptimalizálás, mobil megoldások, közösségi média, marketing tartalomfejlesztés, értékesítési folyamatok és tréningek, marketing automatizálás.

A Go Digital Kft. a magyarországi és közép-európai régióban szerzett értékesítési és marketing tapasztalatára, valamint a világ legnagyobb és legsikeresebb digitális marketing vállalatának, a WSI-nak 80 országban összegyűjtött tapasztalatára és globális technológiai partnereire támaszkodva nyújtja szolgáltatásait ügyfelei részére.

A digitális világban tényleg az apróságokon múlik a siker