• Menu
  • Search
  • Language
Flotaing Image

Cégünk

A Go Digital Kft. a világ legnagyobb és legsikeresebb digitális marketing vállalatának, a WSI-nak magyarországi képviselője. Cégünk a digitális marketing világában elérhető legjobb megoldásokat alkalmazza a magyar piacon. Korszerű digitális technológiákat, online jelenlétet biztosítunk, és forgalmat építünk, hogy nyereséges ügyfeleket és vásárlókat generáljunk.

Ezen célok eléréséhez teljesítmény-vezérelt értékesítési és marketing megoldásokat kínálunk. Mindehhez a WSI több mint 20 éves tapasztalatát, 80 országos képviseletének tudását és globális partnereit hasznosítjuk. Ügyfeleink azok a kis és közepes méretű vállalkozások, amelyek nyereséges működésükhöz az értékesítési és marketing területén a hagyományos megoldások mellett, megfizethető digitális marketing megoldásokat is alkalmazni kívánnak.

A két évtizedes, 80 országban összegyűjtött WSI tapasztalat alapján a digitális technológiák hatékony alkalmazása által exponenciális eredmények érhetők el. A WSI világszínvonalú, jól bevált marketing stratégiájával és módszereivel segítünk megvalósítani vállalkozása vízióját.

+ Több

“Sosem jutsz át az óceánon, ha félsz szem elől veszíteni a partokat.”
– Kolumbusz Kristóf
Sikerült megvalósítani a vállalkozásában vagy ötletében rejlő potenciálokat? Elérte az elvárt szintet vagy vannak még kiaknázatlan növekedési lehetőségek? Képzelje el, mi mindent tudna elérni a világ legnagyobb és leginnovatívabb digitális marketing ügynökségének teljes eszköztárával, tudásával és szakismeretével. Önnek van egy víziója, a WSI pedig ezt költséghatékonyan segít megvalósítani. Az utóbbi két évtizedben a WSI egy olyan globális marketing ügynökséget hozott létre, amely az internetben rejlő lehetőségeket kihasználva, cégmérettől függetlenül, az ügyfélköre árbevételének növelését támogatja. Akár a helyi piac meghódítását tűzte ki célul, akár a globális terjeszkedést, mi segítjük céljai elérésében. Szeretné tudni, miért sikeresek versenytársai? Mi meg tudjuk Önnek válaszolni, milyen marketing stratégiát használnak versenytársai, mennyit költenek, és kik vásárolnak tőlük az interneten. Elég valószínű, hogy versenytársai már mindent tudnak vállalkozásáról - itt az idő, hogy kiéleződjön a verseny, visszaszerezze az irányítást, és megvalósítsa az elképzeléseit.

A WSI töretlen sikerének "titka" az, hogy minden vállalkozásra - függetlenül a cégmérettől - egyediként tekintünk. Több millió dollárt és húszévnyi munkát fektettünk a bizonyítottan hatékony, többszörösen kipróbált módszerek kifejlesztésébe. Célunk, hogy azonosítsuk a vállalkozásában rejlő egyedi lehetőséget, majd az internet teljes tárházával fenntartható növekedést érjünk el. Az Ön ötletei és motivációja, együtt a mi marketing szaktudásunkkal és globális erőforrásainkkal, a lehetőségek új világát nyitja meg vállalkozása számára.

Talán ismerős lehet Ray Kurzweil jövőkutató neve, aki egyike volt a Google legmeghatározóbb személyiségei közül. Ő mondta nemrég, hogy “… az internet nagyobb mértékben fog fejlődni az elkövetkezendő öt évben mint az elmúlt huszonöt évben összesen. Képzelje el, milyen hatással lehet ez a gyors növekedés a vállalkozására? És most gondoljon bele, hogy a világ legnagyobb és leginnovatívabb marketing ügynökségének valamennyi erőforrása és szaktudása az Ön rendelkezésére áll - "sétatávra az irodájától"? Kész útjára engedni a vállalkozásában rejlő valamennyi potenciált a WSI és az internet adta lehetőségek kihasználásával? Megmutatjuk, hogy lehetséges költséghatékonyan növelni vállalkozását, kamatoztatva a tudást, ami csak évtizedes tapasztalat útján szerezhető meg.

“Ha gyorsan akarsz menni, menj egyedül. Ha messzire akarsz jutni, menj együtt másokkal.” - Afrikai közmondás

Gondoljon bele, mi mindent tudna megvalósítani üzleti céljaiból a WSI valamennyi erőforrásával, szaktudásával és húszéves tapasztalatával.