Egyre nő azoknak a száma, akik önállóan visznek vállalkozást. Az Intuit egyik felmérése szerint a kisvállalkozások tulajdonosainak száma 2026-ra várhatóan 42 millióra emelkedik. Van három érvünk ezen egyre növekvő csoport számára, hogy miért érdemes ügynökséghez fordulniuk. Nézzük, miben tud segíteni egy marketingügynökség!

Megoldja az idő pénz problémát

Az egyik leggyakoribb dolog, amit az önálló vállalkozók mondanak, hogy rendkívül elfoglaltak. Mivel vállalkozásba kezdenek, mindenképp kell érteniük a marketinghez is, hogy sikeresek legyenek: vagy úgy, hogy a kapcsolataikat használják, vagy úgy, hogy kitanulják például a SEO rejtelmeit. Ami viszont nincs nekik a megfelelő kampányokhoz, az az idő. Hiszen egy erős, figyelemfelkeltő, eladást ösztönző kampányra más fontos dolgoktól kell elvenni az időt. Ilyenkor jöhet jól egy profi ügynökség segítsége, akik lefedik a marketingtevékenység minden részét, így marad idő más feladatok menedzselésére.

Teret enged a növekedésnek

Szintúgy az időhiány problémájához kapcsolódik, hogy mivel egyedül viszik a vállalkozásukat, nincs energia blogot vezetni, közösségi oldalakat profin üzemeltetni és lead emaileket küldeni. Általában egy kicsi – de hűséges – vásárlóközönségük van, akiket kiszolgálnak, viszont ez a bázis nem növekszik.

Ilyenkor jó megoldás lehet, ha biznisz partnert keres, vagy alkalmazottat, aki leveszi a terhet, de ennél még jobb megoldás egy marketingügynökség megbízása. Mivel ha már van egy jól működő, erős kampány, az generálja a leadeket, márkaismertséget szerez a vállalkozásának és növeli a vásárlói bázisát.

Tudást nyújt, ami hatalom

Egy ügynökséggel együtt dolgozva beleláthat a digitális marketing rejtelmeibe. Első kézből kapja meg, profiktól az információkat, ismeri meg a trükköket és ebből a biznisze sokat profitál. Van egy csapat ember Ön mellett, akik naprakészek a digitális marketing trendekből – amelyekkel egyébként nem könnyű tartani a lépést.

Egy profi marketingügynökség nem a vállalkozását és az elképzeléseit fogja megváltoztatni, hanem segít, hogy ezek sikeresek legyenek és a maximumon teljesítsen a biznisze. Időt spórolnak Önnek, emellett tudást adnak és növelik a vásárlói bázisát, a márkaismertségét, az elérését. Talán ezt hívják win-win helyzetnek.

Tanácsadásért, illetve további információkkal kapcsolatban vegye fel a WSI magyarországi partnerével a kapcsolatot a +36 30 409 9966-os telefonszámon, vagy IDE kattintva a kapcsolati űrlap kitöltésével.